Categories
Noutati

Provocari 2020: Care sunt avantajele transportului rutier in perioada actuala

Stiai ca, la nivel european Romania a devenit unul dintre cei mai activi jucatori din domeniul transporturilor de marfuri? Cu toate ca pandemia a afectat enorm industria auto si desi, in tara au fost inmatriculate cu 42,4% mai putine autovehicule, tendinta pietei este in crestere. Cele mai vandute marci sunt Dacia, Skoda, Volkswagen, Renault si Hyundai.

Astfel, oamenii continua sa cumpere masini, iar serviciile de transport autoturisme functioneaza la capacitate maxima.

De altfel, sunt cautate din ce in ce mai mult masinile second hand, iar pretul lor a crescut in 2020, semn ca pandemia a afectat enorm modul in care oameni cumpara. Potrivit hotnews.ro, era masinilor electrice isi face simtita prezenta, insa al doilea val nu se stie exact cum va schimba industria auto si a transporturilor.

Modul de gandire al multor oameni s-a schimbat, preventia si siguranta fiind pe buzele tuturor. De aceea, multi dintre cei care foloseau mijloace de transport in comun, au cumparat sau se gandesc serios sa achizitioneze masini personale.

Fie ca vorbim despre transport echipamente constructii sau transport utilaje agricole, piata transporturilor in Romania a fost afectata enorm de Covid-19. Cu toate acestea, specialistii sunt optimisti, privind lucrurile ca pe o provocare si o situatie temporara.

Avantaje 2020 transport rutier

  • una dintre valorile de baza ale firmei rologis.ro este flexibilitatea. Un aspect care face diferenta din ce in ce mai mult in domeniul acesta. Provocarile actuale ne fac sa gandim si sa actionam deschis si cooperant, atat in relatia cu furnizorii, cat si cu clientii, incercand sa solutionam intr-un timp cat mai scurt cerintele fiecaruia
  • servicii rapide si diversificate deoarece dispunem de o flota mare, acoperind o gama diversa de transporturi utilaje agricole, autoturisme sau materiale de constructii
  • comunicarea este vitala, astfel ca, indiferent daca transportam utilaje sau marfa in Romania sau in afara, soferii nostri o sa fie permanent in contact cu departamentul de logistica al clientului

Transporturile sustin agricultura, industria auto sau cea a constructiilor. Oricum ar fi, oamenii au nevoie de marfuri, iar circulatia bunurilor nu are cum sa se opreasca. 2020 este un an dificil si desi, fiecare domeniu de munca a fost extrem de afectat in perioada pandemiei, suntem de parere ca flexibilitatea este pionul principal in orice situatie.

Este un lant trofic care daca va fi intrerupt, va aduce colaps financiar pe toate palierele economice. De aceea, facem tot ce depinde de noi pentru a gasi rezolvari prompte la toate nevoile clientilor nostri.

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *