Categories
Noutati

Trei mituri demontate despre transportul utilajelor de constructii

Daca detii o firma de constructii stii cat este de importanta reteaua de furnizori. Piata de constructii din Romania a crescut cu 17% fata de 2017, fiind in continua crestere desi epidemia cu Covid-19 a temperat-o putin. Astfel, in 2020 piata de constructii locala a ajuns la aproximativ 90 de miliarde de lei.

Si cum tot este interconectat, rologis.ro are grija intotdeauna sa asigure cea mai rapida si sigura cale pentru transport echipamente constructii.

Iata de ce ne-am hotarat sa demontam cateva prejudecati sau mai bine zis mituri care circula in industrie privind transportul utilajelor de constructii.

Transport utilaje constructii nu este sigur

Multe firme sunt ingrijorate de transportul echipamentelor si materialelor de constructii deoarece considera ca este nesigur. Desi au in grija echipamente extrem de scumpe, serviciile de transport cu experienta au cunostintele necesare pentru un transport fara probleme. Pentru a elimina orice dubiu iti sugeram sa intrebi in amanuntime despre procesul de transport utilaje constructii. Comunicarea face diferenta intotdeauna!

Preturi confuze

Serviciile de transport utilaje de constructii nu trebuie sa iti para neclare sau lipsite de coerenta. Dimpotriva! Daca partenerul tau este o firma de transport cu experienta aceste neajunsuri vor fi usor evitate. Cand observi ca preturile de expediere sunt inconsistente trebuie sa iei in seama faptul ca lucrezi cu o companie care nu are suficienta experienta pentru a-ti o oferta corecta. Iar pentru noi, raportul calitate-pret este esential, datorandu-i tot succesul nostru. De aceea, iti recomandam sa faci un research detaliat inainte de a angaja o firma de transport si  astfel te vei asigura ca ai ales furnizorul potrivit.

Pretul cel mai mic este optiunea cea mai buna

Serios?!  De cate ori ai aplicat in viata de zi cu zi aceasta filosofie si chiar a functionat?

Din contra, cand alegi oferta cu cel mai mic pret asteapta-te la un serviciu pe masura. Una dintre greselile obisnuite pe care le fac multe companii (mai ales cele aflate la inceput de drum) in ceea ce priveste serviciile de transport materiale constructii sau utilaje este alegerea pretului cel mai mic, considerand ca nu face diferenta.

De altfel, noi te intelegem ca vrei sa castigi bani si sa economisesti (mai ales in aceasta perioada incerta din punct de vedere financiar), dar alegerea unui furnizor care are oferta de preturi cea mai joasa nu va duce pe termen lung la reusitele sperate.

De aceea, conteaza pe rologis.ro pentru a face transportul echipamentelor de constructii un real succes, avand cunostintele, abilitatile si contand pe experienta unei echipe dedicate si profesioniste.

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *