Categories
Noutati

4 motive pentru care este bine sa apelezi la o firma de transporturi

In calitate de antreprenor, important este sa gasesti modul cel mai economic pentru a-ti gestiona businessul. De multe ori acest lucru implica sacrificii, dar un om de afaceri va cauta mereu sa lucreze inteligent. Asta inseamna sa profiti de serviciile deja existente, pentru a imbunatatii functiile comerciale ale firmei.

Fie ca detii o firma de constructii, de autoturisme sau te-ai lansat in agricultura, principal este sa gasesti compania de transport potrivita nevoilor tale. Daca inca nu te-ai decis asupra beneficiilor pe care o firma de transporturi le poate oferi, iată mai jos, câteva argumente pentru a face o schimbare benefică business-ului tău:

Experienta

Se stie deja ca industria transporturilor nu este doar competitiva, ci si dificila. Este nevoie de personal cu experienta, apt sa faca fata problemelor care pot aparea. Ba mai mult, trebuie luate in calcul atestatele, autorizatiile, birocratia in general, taxele de vama sau infrastructura terestra.

De recomandat este sa angajezi cea mai buna firma din domeniu atunci cand vine vorba de transport materiale constructii. O firma care pune pret pe calitate, va angaja numai soferi experimentati si calificati, pregatiti atat pentru transporturi interne, cat si in afara tarii.

Varietate si disponibilitate

Pentru ca o firma de transport sa intruneasca necesitatile diverse ale pietei trebuie sa dispuna de o flota variata. Daca ai nevoie de transport utilaje agricole sau de transport autoturisme este necesar ca firma sa aiba disponibilitate 24/24 si 7/7.

De aceea rologis.ro dispune de o gama diversa de camioane: autoplatforme, obloane, prelate, cat si camioane pentru transport agabaritic. Mai mult decat atat, calitatea isi spune cuvantul de aceea flota trebuie intretinuta continuu, si echipata corespunzator pentru ca marfa sa fie transportata in siguranta la destinatie.

Rentabilitate

Nu este necesar sa iti incarci afacerea cu costurile de gestionare a unui departament de logistica. Fa-ti viata mai usoara! In majoritatea cazurilor pur și simplu nu este viabil atunci cand ai la indemana serviciile de calitate ale unei firme de transporturi.

De exemplu, daca detii o firma de constructii, materialele de ordinul tonelor trebuie transferate  in siguranta pe santier. Un transport de utilaje constructii este reusit cu ajutorul nostru! Apeleaza cu incredere la serviciile noastre deoarece, dispunem de vehicule de transport specializat de utilaje si diferite modele de autoutilitare.

Incredere si respect

Daca marfa nu este predata la timp, intregul procesul are de suferit. Astfel, se pot pierde bani, se pot rupe contracte si seriozitatea furnizorilor este pusa la indoiala. De aceea, este foarte important ca livrarea sa aiba loc la timp. Indiferent ca este vorba despre servicii de transport utilaje agricole sau transport utilaje constructii, in Romania sau in Europa, firma transportatoare se va asigura ca alege cea mai buna ruta pentru livrarea marfii in timpul indicat de contract.

Profesionalismul, experienta, dar mai ales increderea clientilor ne face mai puternici. Lasa grija logisticii pe umerii nostri si ocupa-te de succesul afacerii tale.

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *