Categories
Noutati

Transportul materialelor de constructii

Sectorul constructiilor se afla pe o panta ascendenta, indiferent ca vorbim despre constructii rezidentiale, comerciale, edilitare sau industriale. Pentru a face posibila realizarea constructiei, insa, materialele de constructii trebuie transportate dinspre depozitul producatorului sau distribuitorului spre santier.

De la cherestea in diversele sale forme (ex. grinzi, dulapi, sipca) la diverse tipuri de metale (ex. otel, fonta, fier) la ciment, beton, mortar, nisip, pietris, bitum, marmura, caramizi sau BCA, toate aceste materiale de constructii sunt esentiale in constructii. Nu sunt doar esentiale, ci sunt necesare in cantitati foarte mari, de ordinul tonelor.

Materialele de constructii sunt, insa, doar o parte din intreaga ecuatie. Pe santiere, in special pe cele medii si mari, sunt deseori folosite si utilaje de constructii precum mini excavatoare, mini incarcatoare, buldoxcavatoare, buldozere, gredere sau masini de frezat asfalt. Spre deosebire de materialele de constructii ce trebuie transportate de regula in autobasculante, cunoscute si sub denumirea de camioane basculante, utilajele de constructii sunt transportate cu ajutorul camioanelor sau autotrailerelor echipate cu platform plina, rampe hidraulice si troliu.

Alaturi de utilaje, pe santiere trebuie transportate si echipamente precum schele, compresoare sau generatoare de energie. Atat materialele de constructii, cat si utilajele si echipamentele trebuie transportate in conditii de maxima siguranta. Incarcatura trebuie asigurata, iar camionul trebuie sa respecte o serie de cerinte in functie de criterii precum tipul, volumul si greautatea incarcaturii, distanta ce trebuie parcursa sau tipul de drum.

In cele din urma, pe santier, in afara de materiale de constructii, de utilaje si echipamente, cea mai importanta componenta, fara de care nu poate fi realizata nicio constructie, este componenta umana – muncitorii. Cu exceptia cazului in care sunt relocati in proximitatea santierului, muncitorii trebuie transportati de la locuintele acestora spre santier si invers.

Aici, la Rologis Concept, dispunem de toate mijloacele de transport necesare firmei dumneavoastra de constructii. De asemenea, soferii nostri au experienta vasta in transportul materialelor de constructii, in transportul utiljaleor de constructii, precum si in transportul angajatilor, atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in restul tarii.

Pentru a va trimite o oferta personalizata, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele detalii referitoare la cererea dumneavoastra de transport: adresa depozitului unde se afla materialele, utilajele sau echipamentele ce trebuie transportate ori adresele angajatilor, adresa santierului, ce tip de materiale doriti sa transportati, precum si cantitatea. Profesionalismul echipei noastre va asigura satisfactia dumneavoastra, prin livrarea rapida a transportului in conditii de maxima siguranta a incarcaturii, ce va ajunge la destinatie fara nicio pierdere. Bineinteles, veti beneficia de asistenta noastra pe intreg parcursul colaborarii, 24 de ore din 24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *