Categories
Noutati

Strategia in business: Recomandari de care sa tii cont atunci cand transporti echipamente pentru utilaje de constructii

Cand esti antreprenor, obiectivul principal este sa nu iesi in pierdere. Niciodata! Iar daca se intampla cumva, inveti din greseli si mergi inainte. Pandemia a afectat toate domeniile de lucru, inclusiv pe cel de transporturi. Dar cu putina determinare si spirit antreprenorial, lucrurile functioneaza asa cum trebuie. Lucrand cu diversi clienti care isi externalizeaza parti din business si cer ajutor cand au nevoie, respectul este esential. Iar „NU SE POATE” este o expresie pe care nu o folosesti in raport cu partenerii de business, nu-i asa?

De aceea, daca intentionezi sa transporti echipamente cu camioane grele trebuie sa te pregatesti din timp si sa faci un research pe masura. Acest lucru iti va economisi timp, energie si bani. De asemenea, va fi mai putin stresanta transportarea in sine a echipamentelor. Iata deci, cateva lucruri de care sa tii cont inainte de a folosi camioane grele:

Stabileste dimensiunile exacte ale echipamentului

Esential cand faci transport de utilaje este sa cunosti dimensiunile exacte. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca echipamentul tau sa se blocheze intr-un tunel ori sub un pod. Nu te baza neaparat pe specificatiile primite de la producator. In schimb, masoara-l singur sau alaturi de echipa ta.

Intervalul de timp este esential

Transportul rutier agabaritic nu este ceva ce poti face pe ultima suta de metri. Tipul de transport echipamente constructii pe care il faci si obiectele pe care urmeaza sa le transporti au nevoie de saptamani, chiar luni pentru a fi gata pregatite. Si de indata ce consideri ca ai nevoie de camioane grele, pregatirea isi ia startul firesc.

Astfel, obtine permisele corespunzatoare fara de care un transport pentru utilaje de constructii ar fi imposibil. S-ar putea ca in unele cazuri sa ai nevoie de permise pentru fiecare stat european, chiar si pentru unele tari membre in Uniunea Europeana. Si da, aceste permise costa bani, iar obtinerea lor poate dura saptamani intregi. Esential este ca dupa ce ai hotarat ruta de transport sa soliciti permisele cat mai curand posibil.

Pregateste-ti echipamentul pentru transport

Asigura-te ca stii sigur modul de transport echipamente constructii. Adica, transporti tot echipamentul sau compartmentezi piese diferite? Producatorul de la care cumperi marfa ar trebui sa stie deja cum sa iti pregateasca echipamentul pentru a fi transportat. Mai mult decat atat, nu uita sa cureti echipamentul . Utilajele de constructii care sunt acoperite de namol sau murdarie vor adauga greutate, iar costul transportului va creste. Trebuie sa faci un transport utilaje cat mai curand? Contacteaza-ne azi deoarece flota rologis.ro dispune de toata gama de camioane precum prelate, auto platforma, obloane sau transport agabaritic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *