Categories
Noutati

Ce trebuie sa stii despre transportul utilajelor agricole

Intr-un articol anterior iti aratam ce trebuie sa stii despre transportul de autoturisme. Transportul de utilaje agricole, desi este tot o operatiune de transport, prezinta unele particularitati ce trebuie avute in vedere, in special cand vine vorba de utilaje agricole voluminoase precum combinele de mari dimensiuni.

In primul rand, vom stabili ce fel de utilaje agricole vrei sa transporti – tractoare, pluguri, discuri, semanatoare, cultivatoare, balotiere, cositoare, grape etc. Dupa aceea, vom stabili locul de preluare si locul de predare al utilajelor pe care ai nevoie sa le transporti, respectiv data la care doresti sa iti fie livrate utilajele. In functie de aceste detalii, vom planifica transportul fie in regim grupaj, fie in regim exclusiv. Rologis iti sta la dispozitie inclusiv pentru transporturi de utilaje agricole in Europa.

In cazul in care ai nevoie sa transporti un utilaj agricol agabaritic, Rologis dispune de toata experienta si infrastructura necesare pentru realizarea cu succes a transportului. Ne vom ocupa atat de intocmirea documentatiei, cat si de relatia cu autoritatile ce vor fi in permanenta legatura cu soferul nostru.

Dupa conceperea ofertei personalizate si discutarea acesteia, vom incheia un contract de transport utilaje agricole. Acesta va stipula atat clauza de raspundere integrala a noastra in calitate de transportator, cat si modalitatea de plata integrala la momentul receptiei utilajului agricol. In calitate de profesionisti in transporturi, in general, si in cele de utilaje agricole, in special, ne asumam sa iti livram cu succes utilajele inainte de a ne plati, astfel incat, spre deosebire de alte firme de transport, nu percepem niciun avans.

Transportul efectiv al utilajelor agricole este realizat de catre echipa de profesionisti de la Rologis. Toata experienta acumulata in urma miilor de transporturi efectuate pana in prezent ne-a permis sa elaboram atat proceduri de lucru foarte clare, cat si bune practici menite sa asigure succesul fiecarui transport de utilaje agricole pe care il efectuam – fara exceptie.

In cazuri deosebite, un inginer delegat al Rologis va analiza sarcina utilajelor, distributia greutatii si pozitia centrului de greutate pentru a pregati asigurarea cea mai eficienta a acestora.

Tot din experienta acumulata stim ca e probabil sa ai nevoie de mai mult de un singur transport pentru diverse utilaje agricole in diferite perioade (semanat, recoltat etc.), asa ca iti vom oferi toata flexibilitatea necesara si conditii financiare avantajoase.

Asadar, in cazul in care esti in cautarea unui partener de transport (ci nu doar a unei firme de transport), partener care sa preia toata responsabilitatea pentru tine, astfel incat sa te poti concentra asupra agriculturii, atunci ai ajuns unde trebuie. Te asteptam cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *